Vacature cv-monteur Hengelo

Wil jij aan het werk als cv-monteur in Hengelo? Dan heb je de juiste site gevonden! Welkom op de website van Technius. Bij ons vind je vacatures voor cv-monteur in Hengelo en allerlei andere technische vacatures. Onze missie is namelijk om technisch personeel te verbinden aan uitdagende werkgevers. Ken jij alle cv-ketels van binnen en buiten? Weet jij elke storing op te lossen en laat je geen klant in de kou staan? Schrijf je dan nu in op een vacature voor cv-monteur in Hengelo!

Bekijk vacatures Inschrijven

De volgende stap in je carrière

Hallo techneut, welcom bij Technius! Wij helpen jou de volgende stap te zetten in je carrière. Als je op zoek bent naar een vacature voor cv-monteur in Hengelo dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zelf sterke roots in de techniek en kennen vele werk- en opdrachtgevers. Zij zoeken regelmatig cv-monteurs in Hengelo. Onze rol is om technisch personeel bij deze vacatures te vinden. We plaatsen dus regelmatig nieuwe vacatures voor cv-monteur in Hengelo op onze website. Hebben we jou in het bestand, dan kijken we actief of jouw profiel matcht met nieuwe vacatures. Schrijf je dus nu in op een van onze vacatures voor cv-monteur in Hengelo!

CV monteur Hengelo vacature

“Kom ik wel in aanmerking?”

Als je niet schiet, kun je niet scoren! Wordt er in een vacature voor cv-monteur in Hengelo ‘enkele jaren ervaring’ gevraagd, maar heb jij net je diploma? Schrijf je dan toch in! Als het goed is heb je tijdens je opleiding bij een of meerdere bedrijven meegelopen en dat is ook ervaring, toch? Bovendien: als het bij de eerste vacature voor cv-monteur in Hengelo niet direct lukt, dan hebben we in ieder geval je gegevens al. Zoals je net kon lezen, benaderen we jou dan actief over nieuwe geschikte vacatures (met jouw goedvinden, uiteraard).

Wat ga je doen?

In onze vacatures voor cv-monteur in Hengelo wordt uitgebreid beschreven welke werkzaamheden je gaat verrichten. In de meeste gevallen gaat het om service en onderhoud van cv-ketels. Je hebt dus een flink streepje voor als je alle gangbare cv-ketels van binnen en buiten kent. Verder zien werk- en opdrachtgevers graag bewijs dat je veilig werkt, in de vorm van een vca-certificaat. Not last maar zeker ook niet least: je moet bereid zijn om storingsdiensten te draaien. Tijdens deze diensten kan het zijn dat je uit bed wordt gebeld om een bibberende klant weer aan een goed werkende cv-installatie te helpen. Laat jij geen enkele klant in de kou staan? Schrijf je dan nu in op een vacature voor cv-monteur in Hengelo!

Nu inschrijven op een vacature voor cv-monteur in Hengelo

Of je nu aan het begin staat van je carrière of toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij Technius gaan we ons best doen om je aan een uitdagende werk- of opdrachtgever te verbinden. We moeten alleen wel weten dat je beschikbaar bent. Reageer daarom nu op een vacature voor cv-monteur in Hengelo, zodat we je gegevens hebben. Wil je opdrachten doen als zelfstandig cv-monteur of wil je in dienstverband werken? Wat zijn je kwaliteiten en eventuele valkuilen? Dat en meer bespreken we in een kennismakingsgesprek naar aanleiding van je inschrijving en CV (Curriculum Vitae). Schrijf je dus nu in op een vacature voor cv-monteur in Hengelo en zet de volgende stap in je carrière met Technius!

Populaire zoekopdrachten:

Vacature cv-monteur Zwollevacature cv-monteur Apeldoornvacature cv-monteur Hengelovacature elektromonteur Zwollevacature elektrotechniek Zwollevacature loodgieter Zwollevacature loodgieter Apeldoorn & vacature loodgieter Hengelo.