Vacature cv-monteur Zwolle

Hallo technicus, welkom bij Technius! Ben je op zoek naar vacatures voor cv-monteur in Zwolle? Dan zit je hier goed! Wij koppelen namelijk technisch personeel aan uitdagende werkgevers. Ken jij alle cv-ketels en -systemen van binnen en van buiten? Laat jij geen enkele klant in de kou staan? Dan lopen wij er warm voor om kennis met je te maken. Bekijk de vacatures voor cv-monteur in Zwolle op deze website en schrijf je in!

Bekijk vacatures Inschrijven

Wie is Technius?

Even voorstellen: wij zijn Technius uit Staphorst. We zijn een gedreven team van specialisten in de techniek, dat als doel heeft om technisch personeel met passende werk- en opdrachtgevers te koppelen. We hebben binding met de technische branche en een uitgebreid netwerk in de regio Zwolle. Vacatures voor cv-monteur hebben we zodoende regelmatig. Technius is een samensmelting van ‘Techni’ en ‘Us’. Dat betekent dat we er samen met professionals en opdrachtgevers aan werken om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Ben jij een cv-technicus, die met passie en drive aan het werk wil in de wereld van verwarming? Lees dan snel verder over onze vacatures voor cv-monteur in Zwolle.

Vacature CV monteur Zwolle

Wat heeft een cv-monteur in huis?

Wat moet je in huis hebben om je in te schrijven op een vacature voor cv-monteur in Zwolle? Om goed met cv-ketels om te kunnen gaan, moet je er meer dan een beetje verstand van hebben. Een afgeronde vakgerichte opleiding bewijst dat je dat hebt. Enige ervaring is daarbij zeker mooi meegenomen. Daarnaast zien we graag bewijs dat je veilig, gezond en milieuvriendelijk werkt in de vorm van een VCA-certificaat. Omdat je veelal zelfstandig naar klussen zult gaan, is minimaal rijbewijs B een vereiste. Voorgaande gaat over jou op papier. Je persoonlijke eigenschappen en werkhouding zijn misschien nog wel belangrijker.

De juiste instelling

Net als dat je op elke cv-ketel de juiste instelling weet te vinden, heb jij de juiste instelling voor het werk. Opdrachtgevers waarvoor wij ‘vacatures cv-monteur Zwolle’ uitschrijven, zoeken allen ambitieuze technici die ook goed functioneren met druk op de ketel. Plezier in je werk is belangrijk en je laat je graag uitdagen om het beste in jezelf naar boven te halen. Als cv-monteur kom je veel bij mensen thuis. Je beseft dat je het visitekaartje van het bedrijf bent en stelt je sociaal op, ook wanneer je tijdens je 24-uurs storingsdienst uit de veren moet. Bij jou blijft de klant nooit in de kou staan.

Vind jouw vacature cv-monteur Zwolle met Technius

Lijkt het je wat om via Technius als cv-monteur in Zwolle aan het werk te gaan? Bekijk de vacatures op onze site en schrijf je in! Dat gaat heel eenvoudig via het formulier dat je aantreft onderaan elke vacature. Heb je inmiddels alle vacatures op onze website bekeken, maar staat jouw ideale ‘vacature cv-monteur Zwolle’ er niet bij? Neem dan contact met ons op, stuur ons je cv en vertel ons meer over jezelf via hello@technius.nl. We leren je graag kennen en wie weet koppelen we je binnenkort aan je ideale werk- of opdrachtgever in de verwarmingstechniek!

Populaire zoekopdrachten:

Vacature cv-monteur Apeldoornvacature cv-monteur Hengelovacature elektromonteur Zwollevacature elektrotechniek Zwollevacature loodgieter Zwollevacature loodgieter Apeldoorn & vacature loodgieter Hengelo.