Vacature elektromonteur Apeldoorn

Zoek jij een gave vacature voor elektromonteur in of nabij Apeldoorn? Een job waarin jij jouw technische vaardigheden kunt laten excelleren? Dan zijn wij van Technius er voor jou! Bij ons vind je namelijk de nieuwste vacatures voor elektromonteur in Apeldoorn en omstreken, maar ook allerlei andere leuke banen voor technici. Bekijk dus gauw onze actuele vacatures en meld je aan om altijd als eerst op de hoogte te zijn van nieuw aanbod!

Bekijk onze huidige vacatures

Ben jij een gemotiveerde elektromonteur? Dan zoeken wij jou!

Wat voor ons het belangrijkst is wanneer jij reageert op één van onze vacatures voor een baan als elektromonteur in Apeldoorn, is dat dit werk écht is waar jij blij van wordt. Wij komen zelf ook uit de techniek en weten als geen ander dat de juiste motivatie essentieel is om van dit werk een succes te maken. Niet alleen voor jouw opdrachtgever, maar vooral ook voor jezelf. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in jouw job en doen er dan ook alles aan om de juiste mensen met de juiste opdrachtgevers te matchen. Een duurzaam dienstverband is waar wij naar streven.

Elektromonteur apeldoorn  Elektromonteur vacature apeldoorn

Heb je dus nog niet heel veel ervaring als elektromonteur in Apeldoorn, maar wil je het werk wel graag leren? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. Zowel de ervaren als de minder ervaren techneut is bij ons namelijk altijd welkom, zolang je maar de juiste motivatie hebt. Een passende opleiding is natuurlijk wel een vereiste en het zou helemaal mooi zijn wanneer je al beschikt over een VCA en of GPI. Is dit niet het geval, dan helpen we je graag deze certificaten te behalen.

Wat onze vacatures als elektromonteur in Apeldoorn jou bieden

In de eerste plaats ben jij natuurlijk ‘gewoon’ op zoek naar werk. Een inkomstenbron. Daar zorgen wij voor. Je ontvangt van ons een passend salaris, wanneer jouw sollicitatie op een vacature voor elektromonteur in Apeldoorn uitmondt in een dienstverband. Daarnaast zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord en vakkundig aan de slag kunt. Je ontvangt van ons dan ook een passend uitrusting, waarmee jij je werk optimaal kunt uitvoeren. Zo haal jij de maximale voldoening uit jouw werk als elektromonteur in en rondom Apeldoorn!

Word ook elektromonteur in Apeldoorn: neem contact op!

Wil jij ook graag aan de slag als elektromonteur in of rondom jouw woonplaats Apeldoorn, Zwolle of woon je elders in Nederland? Dan zijn wij er voor jou. Wij vormen Technius, een arbeidsbemiddelingsbureau speciaal voor technische vakmensen. We komen graag met jou in contact en denken mee om jou aan een uitdagende baan te helpen. Bel ons op 38-4202224 of stuur een e-mail naar hello@technius.nl, dan houden we jou voortaan op de hoogte van alle passende vacatures voor elektromonteur in Apeldoorn!