Technisch detacheringsbureau

Technisch detacheringsbureau

Bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor tijdelijke personeelstekorten of specifieke projecten, zijn bij ons technische detacheringsbureau aan het juiste adres.

Neem contact op

Specialisten in techniek

Bij Technius bieden wij professioneel opgeleide technici aan voor tijdelijke inzet bij bedrijven in diverse branches. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek, bouw en meer. Zo kunnen wij aan de behoeften van elk bedrijf en ieder project voldoen.

De voordelen van ons technisch detacheringsbureau

Er zijn tal van voordelen als u kiest voor ons technisch detacheringsbureau. Allereerst bespaart u tijd en moeite door het zoeken en selecteren van tijdelijk personeel uit te besteden aan ons. Wij nemen dit werk graag voor onze rekening en bieden u alleen gekwalificeerde en ervaren technici aan.

Daarnaast kunt u flexibel omgaan met uw personeelsbehoefte. Heeft u voor een bepaalde periode extra mankracht nodig voor een specifiek project? Of zoekt u tijdelijke vervanging voor ziekte of vakantie? Onze technici zijn beschikbaar voor zowel korte als langere inzet. Zo kunt u op elk moment snel en efficiënt inspelen op uw personeelsbehoefte.

Technisch detacheringsbureau

Financiële voordelen

Verder biedt onze dienstverlening financiële voordelen. Als u tijdelijk personeel in dienst neemt, zijn er vaak hoge kosten verbonden aan het opstellen van arbeidscontracten, het afsluiten van verzekeringen en het onderhandelen van arbeidsvoorwaarden. Als u kiest voor onze technische detachering, zijn al deze zaken voor onze rekening en betaalt u alleen voor de daadwerkelijke uren die onze technici werken. Zo houdt u de personeelskosten overzichtelijk en voorspelbaar.

Hoge kwaliteit en flexibiliteit

Tot slot profiteert u bij ons van een hoge kwaliteit en flexibiliteit. Onze technici zijn professioneel opgeleid en hebben aantoonbare werkervaring. Daarnaast staan zij altijd open voor specifieke wensen en eisen vanuit uw bedrijf. Zo kunt u rekenen op technici die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen en een klik hebben bij uw eigen vakmensen.

Zorgeloos samenwerken

Werkt u met ons samen, dan is alles tot in de puntjes geregeld. We verzorgen de administratie, geven duidelijke werkinstructies en regelen indien nodig het gereedschap en de persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierdoor zijn onze mensen optimaal inzetbaar en dragen ze als onderdeel van het team bij aan een succesvol project!

Neem direct contact op

Heeft u dringend extra capaciteit of kennis nodig? Technius versterkt uw team met gemotiveerd, technisch personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. Neem vandaag nog telefonisch contact op via 038-4202224 of via onze contactpagina.